Klachtenbehandeling

Massagetherapie is gericht op het verminderen of verhelpen van lichamelijke klachten. CATO biedt verschillende vormen van massagetherapie:

Tafelspecialisatie

Deze massage is een intensieve behandelmethode die wordt uitgevoerd op nek, schouder en bovenrug. Met deze krachtige en efficiënte massage zijn nek- en schouderklachten, hoofdpijn, tintelingen in armen en vingers en rugklachten goed te behandelen.

Om u optimaal te kunnen behandelen, vindt voorafgaand een uitgebreid intakegesprek plaats om de oorzaken van de klachten te analyseren. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Tennisarmtherapie

Een tennisarm is een niet-bacteriële ontsteking van een pees ter hoogte van de elleboog. Deze pees is verbonden met de handtrekspier die je gebruikt als je je elleboog strekt en als je je hand buigt. Dat tennisarmklachten ontstaan na overbelasting is een misvatting. Het lijkt erop dat sommige mensen nou eenmaal meer kans hebben op het krijgen van peesblessures. Je hoeft ook geen tennisser te zijn om last te hebben van een tennisarm.

Tennisarmtherapie is kortdurend, simpel en zeer effectief.

Manuele wervelcorrecties

Bij manuele wervelcorrecties  werken therapeut en cliënt samen om gewrichtsblokkades, scheve wervels en wervelkolom, bekkenscheefstand en beenlengteverschil eenvoudig en effectief op te heffen. Daardoor verminderen of verdwijnen rug-, nek- en hoofdpijnklachten. De correcties worden uitgevoerd in beweging (dynamische correcties) waardoor het lichaam de correcties makkelijker accepteert.

Therapeutische hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage richt zich niet alleen op het verminderen, maar ook op het voorkomen van hoofdpijn. Naast het geven van massages om de spanning in de spieren los te maken en de pijn te verlichten, kijken we ook naar de oorzaken van de hoofdpijn.

tarieven
  • Specialisatie massage, 30 minuten: € 35,00.